Munten una batuda a Blanes per buscar durant el cap de setmana l’andorrà desaparegut

La recerca, impulsada per la família i la Plataforma Adonay, s’estendrà, en funció dels participants que hi hagi, per diverses localitat del Maresme i la Selva

El cartell de la batuda que s'està difonent.
El cartell de la batuda que s'està difonent.

Familiars i coneguts de Joel Mont Montero, juntament amb integrants de la Plataforma Adonay Serpame Emergencias, han organitzat per aquest proper cap de setmana una batuda per diverses localitats del Maresme i la Selva per intentar obtenir pistes del possible parador del jove andorrà desaparegut des del 15 d’agost. Mont, de 32 anys, feia més d’un any i mig que s’havia més o menys instal·lat a Blanes juntament amb la seva mare.

El punt de concentració per iniciar les recerques serà la plaça del mercat municipal de Blanes. En funció del nombre de participants que hi hagi a la batuda -es convida a qualsevol persona voluntària que s’hi vulgui sumar que ho faci- es mirarà de resseguir localitats com ara Tossa de Mar o Lloret, al cantó gironí o Calella o Malgrat de Mar, ja a la província de Barcelona. I és que Blanes és la primera localitat gironina, de la Selva, a la Costa Brava, però queda tot molt a tocar del Maresme.

WhatsApp Image 2023 08 29 at 21.

Els horaris que s’han establert per les batudes és de 2/4 de 8 del matí a la 1 del migdia i de 2/4 de 3 de la tarda fins que es doni per acabada la cerca tant dissabte com diumenge. El fet que faci tants dies que Mont no ha contactat amb la seva mare inquieta la família. No obstant això, els mossos, que tenen les patrulles alertades de la denúncia per desaparició del jove andorrà, continuen sense considerar de risc la falta de Mont, que anava acompanyat d’una gossa negra el darrer cop que se’l va veure i vestia uns pantalons de camuflatge, una samarreta blava i unes sabatilles negres.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending