Mor l’enginyer i pioner en la direcció d’STA Enric Bregolat

Ostentava el número 1 com a membre del Col·legi d’Enginyers d’Andorra, havia impulsat la promoció Prat Condal a Santa Coloma i estava vinculat al món enològic amb una bodega a Artesa de Segre

Comentaris

Enric Bregolat Tarrés era enginyer industrial.
Enric Bregolat Tarrés era enginyer industrial. ARXIU

L’enginyer industrial, un dels artífexs de l’èxit del Servei de Telecomunicacions d’Andorra (STA) i promotor, entre altres coses i més recentment juntament amb altres membres de la seva família de l’urbanització Prat Condal, a Santa Coloma, Enric Bregolat Tarrés ha mort aquesta tarda al seu domicili de Sispony. Bregolat, que ostentava gairebé a títol honorífic el número 1 com a membre del Col·legi d’Enginyers d’Andorra tenia 83 anys i feia un temps que estava malalt.

Havia estat el primer director d’STA quan es va posar en marxa com a tal a mitjan de la dècada de 1970 i va ser un dels responsables que el servei s’implantés amb prou èxit al país, on la qüestió de les telecomunicacions no sempre havia estat missió fàcil. De Casa Roy de Santa Coloma, també molts el recorden com a examinador per a obtenir el permís de conduir. Més recentment, en terrenys de la seva família va facilitar la promoció anomenada Prat Condal. També estava vinculat al món de l’enologia a través de la denominació Bregolat Cultura Enològica  i l’Agropecuària Les Pletes, al terme de Montmagastre, a la zona d’Artesa de Segre.

Comentaris (4)

Trending