Mor l’arquitecte Joan Casamajor

El funeral es farà aquest divendres a les 11 h a l'església parroquial de Sant Julià de Lòria i serà oficiat per l'Arxiprest de les Valls, mossèn Sàrries

Comentaris

Façana d'un edifici obra de Joan Casamajor i Pere Aixàs.
Façana d'un edifici obra de Joan Casamajor i Pere Aixàs.

L'esglèsia parroquial de Sant Julià de Lòria acollirà aquest divendres a les 11 el funeral per l'arquitecte tècnic, Joan Casamajor Patau. La missa serà oficiada per l'Arxiprest de les Valls, mossèn Ramon Sàrries. Casamajor va fundar el seu estudi l'any 1980 i era resident a Certers.

Posteriorment es va incorporar a l'estudi, el seu fill Joan Albert Casamajor Esteban l'any 2004 , arquitecte diplomat a l'Escola Nacional d'Arquitectura de Montpellier. L'any 2009 , la seva esposa i arquitecta Sara Dolores Anaya López va començar amb col·laboracions, generant així una continuïtat i una generació de nous conceptes, que aporten a l'experiència adquirida de l'arquitectura  d'ahir, l'essència i la visió de  l'arquitectura actual. Un dels seus treballs és l'Edifici Quirola d'Andorra la Vella o la reforma de l'església parroquial de Sant Julià de Lòria.

Joan Casamajor Patau tenia 77 anys i estava ingressat al centre sociosanitari el Cedre de Santa Coloma. Una de les seves darreres obres és l'edifici  de l'avinguda del Fener 9 d'Escaldes-Engordany (2004-2007), dissenyat conjuntament amb Pere Aixàs. Casat amb l'Anita han tingut tres fills, a més del Joan Albert, el Jordi i el Roger.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending