Mònica Codina presidirà l'Associació de Dones d'Andorra

L'entitat celebrarà una assemblea general el pròxim 11 de novembre en la qual, es presentarà el seu nou pla estratègic

Mònica Codina.
Mònica Codina. ARXIU

L'exministra de Salut i exconsellera del comú d'Andorra la Vella, Mònica Codina presidirà la junta de l'Associació de Dones d'Andorra (ADA). L'entitat celebrarà una assemblea general el pròxim 11 de novembre en la qual, entre d’altres qüestions, s’elegirà la nova junta directiva de l’entitat i es presentarà un nou pla estratègic de l’associació per al període 2021-2024. Després d’esgotar els 15 dies que fixen els estatuts de l’ADA per a la presentació de candidatures a la junta directiva, s’ha presentat una única llista.

A banda de Mònica Codina, la llista està formada per Cristina Rico, vicepresidenta i responsable d’empresa;  Mireia Maestre, tresorera i responsable d’economia; Gemma Bosch, secretària i responsable de relacions amb les sòcies; Gemma Rial , Vocal i responsable de comunicació;  Clàudia Cornella, vocal i responsable de relacions internacionals;  Elvira Geli, vocal i responsable del PID (Punt d’informació a la Dona);  Cristina Royo, vocal i responsable de l’àmbit de salut; i  Mariona Cadena Dolsa Vocal i responsable de l’àmbit d’educació. Mònica Codina substituirà Montserrat Nazzaro que amb la seva junta directiva acaba el seu mandat.

La llista que agafarà el comandament de l’ADA és “molt potent”, segons diverses fonts. I la seva composició hauria sorprès a molts. Les integrants de la candidatura esperen a què es confirmi la seva elecció per fer qualsevol pronunciament. En tot cas, les fonts consultades han explicat que el perfil de cadascuna de les integrants de la llista “és ben conegut” i que, alhora “hi ha feina interessant a fer”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending