Les jornades de Prada de Conflent buscaran sinèrgies entre els territoris del Pirineus

La voluntat és revitalitzar el territori en altres àmbits, com l'econòmic, educatiu, entre altres, de forma conjunta més enllà de l'econòmic

Les jornades a Prada de Conflent en una edició anterior.
Les jornades a Prada de Conflent en una edició anterior.

La SAC comença a tenir gairebé enllestit el que serà la pròxima edició de les jornades de Prada de Conflent que tindran lloc el 20 d'agost. En aquesta ocasió, la voluntat és buscat punts en comú per tal de revitalitzar i enriqueixi la zona del Pirineu, més enllà de l'àmbit econòmic.

Sota el títol Una àrea funcional Andorra-Pirineus, les jornades de Prada de Conflent, que tindrà lloc el pròxim 20 d'agost, buscaran sinergies en diferents àmbits, més enllà de l'econòmica. Amb aquesta temàtica la Societat Andorrana de Ciències (SAC), a través de les diferents ponències, vol que es trobin diferents àmbits que serveixin per revitalitzar la zona del Pirineu, tant d'Andorra com dels països veïns.

Per aquest motiu, entre els participants, com ha assegurat la presidenta de l'entitat, Àngels Mach, "hi haurà moltes persones de fora d’Andorra" que estaran en aquesta edició per donar el seu punt de vista sobre el tema i, així, ajudar a trobar punts de nexe que permetin treballar de forma conjunta un mateix territori, encara que siguin de diferents pisos, per tal d'ajudar que creixin com a zona. 

Tot i que encara no està tancat el programa, els organitzadors estan treballant per tenir-ho tot llest i que llueixin amb la mateixa força com les que es feien abans de la pandèmia. De fet, Mach sí que ha avançat que el 10 d’agost també serà una jornada important per partida doble: d’una banda, es donarà a conèixer el programa definitiu i es presentarà el llibre de la darrera edició, Els boscos d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending