La iniciativa solidària 'dotzexdotze' s’estrena amb més de 700 euros recaptats per GosSOS

Les donacions permeten sufragar el cost de 10 dies de menjar per als animals que actualment hi ha a la gossera

Les instal·lacions de la gossera.
Les instal·lacions de la gossera.

GosSOS rebrà 756 euros gràcies a la iniciativa dotzexdotze, que s'ha estrenat amb aquesta entitat que gestiona la gossera. Unes donacions que els hi permet cobrir 10 dies d'aliments de tots els animals que ara estan a les instal·lacions. Després d'aquesta ONG, a l'agost, els diners aniran destinats a Mans Unides i al setembre a Autea.

Un total de 108 donants i col·laboradors i 736 euros recaptats. Aquest és el balanç de l’estrena de la iniciativa solidària dotzexdotze que en el seu primer mes ha anat dirigida a GosSOS. Aquestes donacions s’han aconseguit a través de les diferents accions que s’han organitzat el mes de juliol en el marc del moviment.

Aquestes accions han estat l’enviament d’SMS amb la paraula GOSSOS al 607, la donació del Bàsquet Club Andorra provinent de la venda de roba durant el VideEsport i d’Eira Wellness Place, que ha fet un donatiu per a cada tractament realitzat del 19 al 19 de juliol.

Després de GosSOS, ara al mes d’agost la recaptació anirà destinada al projecte de Mans Unides per crear una cooperativa de jardineria i construcció per a la reinserció social de persones que finalitzen el seu procés de recuperació d’addiccions a la localitat d’Usme, a Colòmbia. La darrera de les ONGs confirmada per beneficiar-se de la iniciativa és AUTEA, amb el projecte de Suport a les Famílies que ofereix atenció domiciliària individualitzada per llars amb infants d'entre sis i dotze anys amb un trastorn de l’espectre de l’autisme, al mes de setembre.

La iniciativa solidària dotzexdotze, liderada per Andtropia, neix amb l’objectiu de ser un moviment per a inspirar empreses i particulars a donar suport a les causes socials que més els omplin.

Etiquetes

Comentaris

Trending