Grandvalira oferirà descomptes, compensacions i garanties de devolució la temporada vinent

La previsió és obrir del 4 de desembre fins a l’11 d'abril, tot i que no es descarta que puguin fer-ho abans i allargar la temporada si les condicions són favorables

Un esquiador a Grandvalira
Un esquiador a Grandvalira GRANDVALIRA

Grandvalira i Ordino Arcalís posaran a disposició del públic el Forfet de Temporada 2020-2021 des del 7 de juliol. Entre els descomptes, destaca que en cas de tancament forçat de l’estació per un rebrot de coronavirus, Grandvalira Resorts aplicaria una devolució dels dies d’esquí no amortitzats sempre que el forfet hagi estat adquirit abans del 30 de setembre.

Davant la crisi sanitària que va originar el coronavirus, Grandvalira ha creat un període de venda promocional anomenat Early Booking que dóna la possibilitat d’adquirir el forfet de temporada per un preu de 299,25 € als clients fidels residents a Andorra i de 589,95 € per als clients fidels no residents al Principat. La promoció estarà disponible del 7 de juliol al 30 de setembre exclusivament via online. En el cas d’Ordino Arcalís, el Early Booking tindrà un preu de 161,10 € per als clients fidels residents i de 388,80 € per als clients fidels no residents.

A partir de l’1 d’octubre els usuaris podran adquirir el passi al preu de 350 € els residents i de 690 € els no residents a Andorra en el cas de Grandvalira. Si compren el forfet d’Ordino Arcalís, el preu serà de 170,05 € per als residents i de 458.85 € per als no residents a Andorra.

Els forfets que hagin estat amortitzats quedaran exclosos de qualsevol compensació

La situació pels nous clients de Grandvalira és diferent. El forfet de temporada tindrà un cost de 665,50 € en període Early Booking, 690 € en període promocional i de 863 € a partir del 9 de desembre. En el cas d’Ordino Arcalís els preus per un nou client seran també els mateixos que la temporada 2019-20.

Com a segona novetat destacable Grandvalira aplicarà la Garantia de Temporada, establint una graella d’amortitzacions amb el percentatge de devolució a aplicar depenent de la data d’un hipotètic tancament anticipat. Per exemple, un forfait de temporada d’adult no resident a Andorra s’amortitza en 13 dies d’esquí. Si es produís un tancament anticipat per coronavirus al mes de desembre, la devolució seria del 100% del valor dels dies no amortitzats, un 80% en cas de ser al gener, un 50% al febrer i un 15% al març. El percentatge del descompte s’aplicaria tenint en compte el valor dels dies d’esquí segons el forfet de dia en cadascuna de les tipologies de producte. No obstant això, els forfets de temporada que hagin estat amortitzats quedaran exclosos de qualsevol compensació, independentment de la data de tancament. 

Les estacions de Grandvalira tenen previst obrir del 4 de desembre fins a l’11 d’abril. És a dir, que el forfet de temporada donarà accés lliure a les pistes durant cent vint-i-nou dies, tot i que no es descarta que puguin obrir abans i allargar la temporada si les condicions són favorables. D’altra banda, s’ha de destacar el fet que els forfets de Grandvalira Resorts ofereixen la possibilitat d’esquiar a Ordino Arcalís i també en un total de 10 estacions d’Europa, Àsia i Sud-Amèrica. El d’Ordino Arcalís permetrà esquiar 4 dies a Grandvalira per als clients no residents i 2 per als residents al Principat.

El forfet reutilitzable permetrà als clients recarregar-lo sense passar per taquilles 

Altres novetats són la possibilitat de consumir la invitació de l’hivern passat si el client no la va fer servir o la incorporació del forfet recarregable i reutilitzable amb l’objectiu de tindre cura del medi ambient. Aquest forfet permetrà als usuaris renovar-lo accedint amb el codi de la targeta que han fet servir durant la temporada 2019-20 al web del domini, recarregar i anar directament a esquiar a partir del 4 de desembre sense passar per taquilles.

Per últim, l’usuari també podrà beneficiar-se de descomptes exclusius amb la compra del forfet de temporada en període Early Booking, com són les reduccions especials per amics i famílies, avantatges i descomptes fins i fora de l’estació o l’accés lliure als telecabines de Grandvalira i Ordino Arcalís durant l’estiu 2020.

 

 

Comentaris

Trending