Espot denuncia un perfil fals de Facebook que oferia diners en nom seu

Com a mínim el ‘post’ en què es feia la proposta i que contenia una gravació del cap de Govern xerrant amb una nena al despatx de Prat de la Creu ja ha estat eliminat

Fragment del perfil fals denunciat per Espot.
Fragment del perfil fals denunciat per Espot.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha endegat les mesures legals pertinents per tal que es deixi sense efecte un perfil fals a Facebook on algú fent-se passar per ell sota la denominació Xavier E. Zamora oferia diners a un centenar de persones. Almenys la publicació on es feia aquesta proposta ja ha estat suprimida.

Des del perfil en qüestió es feia una suposada emissió en directe d’una conversa entre el màxim mandatari executiu i una menor al despatx de Prat de la Creu. Espot respon a neguits que té la nena, que entre altres coses explica que va ser present amb l’escola durant la visita d’Emmanuel Macron a Andorra i que li va semblar molt bonic.

Des del perfil en qüestió, amb un ‘post’ compartit per exemple al lloc de Facebook de ‘Clasificados Andorra’, s’hi deia que “en aquesta ocasió donaré un premi de 10.000 euros a 100 afortunats que escriuen ‘HOLA’ als comentaris i la gent afortunada rebrà un missatge especial meu”. “Hem fet la denúncia pertinent a la xarxa social. No feu cas a la proposta que s’hi conté”, diu espot a través del seu perfil oficial.

Comentaris

Trending