L’església de Sant Julià acollirà aquest dijous el funeral pel jove mort en l’accident de Peramola

Arnau Castellón Guilemany, de 22 anys, no va poder superar les greus causades que es va fer en estavellar-se el vehicle que conduïa cap al Principat contra una furgoneta que anava en direcció contrària

Comentaris

L'església de Sant Julià acollirà el funeral amb les degudes restriccions per culpa de la pandèmia.
L'església de Sant Julià acollirà el funeral amb les degudes restriccions per culpa de la pandèmia. ARXIU

L’església parroquial de Sant Julià i Sant Germà de Sant Julià de Lòria acollirà aquest dijous -dia de Reis- a la 1 del migdia la missa funeral de comiat d’Arnau Castellón Guilemany, el jove de 22 anys que la matinada de diumenge va morir a Lleida després de patir un gravíssim accident de circulació al terme municipal de Peramola, quan es dirigia tot sol amb el cotxe que conduïa cap al Principat.

El temple parroquial lauredià, segons dicten les mesures sanitàries en vigor per mirar de contenir la pandèmia, només pot acollir la meitat de l’aforament. I contràriament al que passa en altres esglésies, a Sant Julià se sol ser molt estricte en el compliment de les mesures. Amb tot, es preveu un comiat multitudinari. Tant el jove com els seus pares, vinculats per diferents motius a Sant Julià encara que no només, són molt coneguts tant per les seves activitats professionals com per la seva implicació en el teixit sociocultural i esportiu especialment, en aquests casos, d’Andorra la Vella.

Vehicles dels bombers en el lloc de l'accident.

Relacionat

Mor el jove que conduïa el vehicle andorrà implicat en el violent xoc frontal de Peramola

Arnau Castellón va accidentar-se a la C-14, pocs quilòmetres després de passar el punt de les comportes del pantà d’Oliana en direcció al Principat, entre els dos primers túnels que hi ha en aquest mateix sentit. El cotxe Audi A4 Avant conduït pel jove andorrà va virar cap a la seva esquerra per causes que l’atestat endegat pels mossos haurà d’aclarir i va topar frontal-lateralment contra la furgoneta Fiat Ducato que anant pel seu carril circulava en direcció contrària.

Els tres implicats en el sinistre van haver de ser excarcerats de l’interior del vehicle i traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El jove andorrà, malauradament, hi va arribar ja amb un fil de vida i els intents dels metges per reviscolar-lo van ser envà. Poca estona després d’arribar al centre sanitari lleidatà es va haver de certificar la defunció del malaurat jove, que no es va oficialitzar fins força hores més tard per qüestions burocràtiques.

Etiquetes

Comentaris

Trending