Encamp tanca les activitats d’estiu per a infants i joves amb 1.600 inscrits

Dilluns que ve, 4 de setembre, s’obriran les inscripcions per a les activitats del curs escolar i el Comú preveu descomptes del 20% per al segon germà i un 10% per als usuaris del Club Piolet

Infants participants en les activitats d'estiu d'Encamp i el Pas de la Casa.
Infants participants en les activitats d'estiu d'Encamp i el Pas de la Casa.

Les activitats d’estiu d’Encamp i el Pas de la Casa per a infants i joves d’entre 3 i 17 anys del Llaç d’Animació, l’àrea de Jovent i les colònies als Cortals han acollit un total de 1.600 inscrits i des del Comú se’n fa una valoració “excel·lent”.

La corporació ha informat mitjançant un comunicat que en el cas de les activitats de l’àrea de Jovent d’Encamp i la del Pas de la Casa han tingut 700 infants inscrits i 150, respectivament. Els espais del Llaç d’Animació, en canvi, han aplegat 350 infants a Encamp i 250 al Pas de la Casa. Finalment, les colònies dels Cortals han comptat amb un total de 150 joves tant d’Encamp com del Pas.

Els torns es van iniciar el 3 de juliol i finalitzaran el 7 de setembre. El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, ha fet una valoració “excel·lent” de les activitats perquè “han tingut una molt bona acollida”. Fernàndez ha recordat que a les colònies “una vegada més hem esgotat totes les places disponibles” i ha destacat que “l’alberg de la Baronia és un equipament ideal perquè les famílies tenen els fills al costat de casa i alhora gaudeixen d’un gran entorn natural”.

INSCRIPCIONS

D’altra banda, des de la corporació s’ha informat que el proper dilluns, 4 de setembre, s’obriran les inscripcions de les activitats per a infants i joves de 3 a 11 anys que es faran durant el curs escolar. Les inscripcions es podran fer directament a través del web comuencamp.ad.

Pel que fa als espais d’Encamp, tant el Llaç d’Animació (de 3 a 5 anys) com l’Àrea de Jovent (de 6 a 11 anys), oferiran servei de matí de dilluns a divendres a partir de les 7:30 hores i de tarda els dilluns, dimarts i dijous de les 17:00 a les 20:30 hores, dimecres de les 15:00 a les 20:30 hores i divendres de les 16:00 a les 20:30 hores.

D’altra banda, el Llaç d’Animació i l’Àrea de Jovent del Pas de la Casa oferiran servei de matí de dilluns a divendres a partir de les 8:30 hores i de tarda els dilluns, dimarts i dijous de les 17:00 a les 20:00 hores, els dimecres de les 12:30 a les 20:00 hores i els divendres de les 16:00 a les 20:00 hores. En aquests espais també hi haurà servei de cap de setmana els dissabtes i festius de les 8:30 a les 20:00 hores i els diumenges de les 8:30 a les 19:00 hores.

Els preus per als torns de matí entre setmana seran de 38,40 euros al mes i de tarda de 36,40 euros al mes per tots els serveis. Amb els torns de tarda es cobrarà també el material pedagògic per un import de 42,20 euros el curs escolar. I els serveis de cap de setmana del Pas de la Casa tindran un cost de 45 euros al mes.

En les mensualitats dels torns de matí i de tarda d’entre setmana hi haurà un descompte del 10% per als usuaris del Club Piolet i un 20% per al segon/a germà/ana tant en els espais del Llaç d’Animació com en l’Àrea de Jovent d’Encamp i del Pas de la Casa, sempre i quan els dos estiguin inscrits en la mateix servei. L’import del material pedagògic no s’inclou en els descomptes.

Etiquetes

Comentaris

Trending