L'eliminació del passaport covid evitarà conflictes a l'hoteleria

Tot i la mesura restrictiva, les associacions confirmen que s'està treballant amb "certa normalitat" i esperen poder tancar la temporada hivernal amb bones dades

Un passaport Covid del Principat.
Un passaport Covid del Principat. Toni Solanelles

Ja fa dies que el pas sanitari s'ha eliminat a Espanya. Aquest fet ha provocat que els turistes se sorprenguessin que a Andorra encara es demanés i això ha provocat, en alguna ocasió, petites enganxades entre el client i l'establiment on pretenia dormir o consumir. Amb aquesta mesura fora s'evitarà aquesta problemàtica, tot i que no afectarà el desenvolupament de la temporada d'hivern que està anant molt en línia d'abans de la pandèmia.

La retirada del passaport covid en tots els àmbits, menys en les residències centres de dia, llars de jubilats i casals d'avis, ha estat molt ben rebut i des de les diferents associacions d'hotelers asseguren que permetrà evitar "moments tensos amb clients".

En aquest sentit, el director de la unió Hotelera d'Andorra, Jordi Pujol, ha indicat que "com ha Espanya ja fa dies que s'ha eliminat, aquí se sorprenien i en algunes ocasions hi ha hagut conflictes", tot i que sense que arribessin a més.

D'altra banda, el fet d'eliminar el pas sanitari, com destaca la directora d'Autèntics Hotels d'Andorra (AHA), Meritxell Cassi, "això significa que s'ha pogut estabilitzar la situació sanitària al país".

Tot i la incidència que ha tingut la Covid-19 en el món de l'hoteleria, aquesta temporada hivernal s'està podent treballar "amb certa normalitat" i ha quedat palès que "la gent tenia ganes de sortir i viatjar". Comencen a veure la llum al final de túnel, després de "molts mesos de patiments i incertesa".

Etiquetes

Comentaris

Trending