Les eleccions a l’ACA tindran una candidatura continuista

El termini de presentació de llistes entra a la seva recta final i, pel moment, només es preveu una opció

Assemblea de l'ACA de l'any 2019.
Assemblea de l'ACA de l'any 2019. ACA

Les eleccions a l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) comptaran, si no hi ha una sorpresa de darrera hora, amb una candidatura continuista a la junta actual, que acaba el seu mandat. El termini per presentar llistes i dirigir una entitat que ha superat els 10.000 socis, entra a la seva recta final.

Les eleccions es celebraran el pròxim dia 25 a la seu de l’ACA, al carrer Babot Camp a Andorra la Vella. Les votacions seran entre les 10 i les 18 hores i la posterior assemblea general proclamarà la nova junta directiva. El candidat que pot encapçalar aquesta llista continuista és Enric Tarrado, política de llarga trajectòria i actual ambaixador. A més, tota la seva vida professional ha estat dedicada al sector de l’automòbil.

Seu de l'Automòbil Club d'Andorra.

Relacionat

L'Automòbil Club arriba als 10.000 socis

Aquestes eleccions posaran fi al mandat d’Enric Pujal, actual president de l’entitat que deixarà el càrrec amb unes xifres molt favorables per a l’ACA, que ha aconseguit arribar fins als 10.000 socis, tot i la complicada situació sanitària actual. Això converteix el club en el més gran d’Andorra actualment.

L’ACA va tancar l’exercici de 2020 amb un Ebitda positiu (Beneficis abans d’interessos, impostos, depreciacions i amortitzacions), assegurant així la seva viabilitat financera. Però, no ha sigut l’única xifra que ha aconseguit l’associació durant la pandèmia. L’any 2020 va finalitzar amb 1.036 altes de socis i 400 noves ACA Màster. A més, el club va poder presentar el primer Centre de Tecnificació Digital, dirigit als seus pilots.

Etiquetes

Comentaris

Trending