L'Automòbil Club arriba als 10.000 socis

L'entitat celebra el pròxim dia 25 les eleccions al consell directiu i posteriorment l'assemblea general ordinària

Comentaris

Seu de l'Automòbil Club d'Andorra.
Seu de l'Automòbil Club d'Andorra. ARXIU

L'Automòbil Club d'Andorra (ACA) ha arribat als 10.000 socis, un objectiu que s'havia marcat el consell directiu abans del final del seu mandat. El president de l'entitat, Enric Pujal opina que "l'esforç per fer realitat aquesta massa social ha estat intens. Arribar als cinc dígits és un èxit sense precedents que no ha estat senzill d'aconseguir i que ens fa afrontar el futur amb més força que mai". L'ACA ha distribuït el seu anuari 2020.

Pujal considera que "els socis de l'ACA són el pal de paller d'una entitat històrica". Durant el 2020, tot i la pandèmia, el club va registrar 1.036 altes de socis i va emetre 400 noves ACA Màster. La viabilitat finançera està completament assegurada i va tancar l'exercici amb un Ebitda positiu (Beneficis abans d'interessos, impostos, depreciacions i amortitzacions) que permet assegurat el seu futur. Amb 10.240, l'ACA es converteix en el club més gran d'Andorra.

L'ACA celebrarà el pròxim dia 25 les eleccions al consell directiu. Les votacions es faran de les 10 a les 18 hores a la seu social, al carrer Babot Camp d'Andorra la Vella. Per votar cal presentar el carnet de soci o un document d'identitat.

Posteriorment, a les 19h30 se celebrarà l'assemblea general  ordinària als Cinemes Illa Carlemany d'Escaldes-Engordany. Degut a l'actual situació sanitària, l'aforament de la sala està limitat a 90 socis. S'aprovarà l'estat de comptes del 2020 i el pressupost 2021, a més dels acords de participació en nous projectes socials.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending