‘El cinema en català a Andorra’ serà el tema de la novena Viquimarató

Hi haurà una jornada presencial el 18 de novembre de les 10 a les 17 hores a l'Hotel Rosaleda d'Encamp i també es podrà participar en línia

Comentaris

Andorra és un dels territoris participants a la Viquimarató.
Andorra és un dels territoris participants a la Viquimarató. ALTAVEU

La secretaria de Política Lingüística de la Generalitat i Amical Wikimedia organitzen la novena  viquimarató per ampliar continguts relacionats amb la llengua catalana a la Viquipèdia. Novament serà una actuació conjunta dels set territoris on es parla català: l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya del Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià.

La Viquimarató de la llengua catalana serà en línia, tot i que també hi haurà jornades presencials en algunes poblacions. Tindrà lloc de divendres 18 a divendres 25 de novembre. La temàtica que es proposa treballar enguany és el món audiovisual català. Es tractarà, doncs, de crear articles nous o ampliar articles ja existents sobre aquesta temàtica: pel·lícules i sèries de producció catalana o amb versió original o doblades al català, plataformes amb continguts en llengua catalana, etc. Aquest any, com a novetat, hi haurà un concurs entre tots els participants que premiarà les millors aportacions.

En el cas d'Andorra es farà una jornada presencial el 18 de novembre de les 10 a les 17 hores a l'Hotel Rosaleda d'Encamp. El tema serà 'El cinema en català a Andorra'.Hi haurà diversos premis per als participants com ara subscripcions a Filmin, pel·lícules en USB o DVD i marxandatge (bosses de tela, samarretes, cantimplores...). També es faran sortejos de material entre les persones inscrites.i el dia 11 -a les 11 hores-, tindrà lloc un taller d'edició gratuït en línia.

 

És important fer servir l'etiqueta #viquillengua7x7 perquè és la manera de facilitar el recompte de la feina feta i tenir la seguretat que es localitzen totes les aportacions fetes. S'ha de posar a l'espai "resum d'edició" habilitat al formulari emergent que s'activa un cop es prem el botó "publica els canvis".

Etiquetes

Comentaris

Trending