Consternació a l’administració per la sobtada defunció d’un apreciat tècnic informàtic

L’home, de 58 anys i considerat un expert molt eficient del departament de sistemes de la informació, hauria sofert un atac de cor mentre estava en confinament domiciliari pendent de proves de detecció del coronavirus

Edifici de Govern a Prat de la Creu.
Edifici de Govern a Prat de la Creu. Altaveu

L’administració està de dol i profundament consternada. La sobtada defunció d’un dels funcionaris del departament de sistemes de la informació (DSI) està generant una profunda tristesa especialment a l’edifici de Prat de la Creu. Tècnic informàtic de llarg bagatge a la funció pública, el finat era una persona molt apreciada perquè, entre altres coses, era molt eficient i resolutiu en la seva feina.

De fet, el malaurat funcionari, Ramon Pujol, que hauria mort al seu domicili, era un dels tècnics als quals recorrien molts dels seus companys quan calia solucionar un problema d’aquells que quedaven ancorats i semblaven irresolubles. Com una part molt important del DSI, el finat, de 58 anys, estava confinat per la detecció de positius de Covid al seu departament laboral. Estava pendent de sotmetre’s a proves de detecció ràpida de coronavirus.

Inicialment, la sobtada defunció tindria a veure amb una fallada cardíaca. Però les diverses fonts consultades han assegurat que s’han de fer les proves pertinents post mortem per aclarir exactament les causes de la mort. El cap de Govern, Xavier Espot, ha manifestat públicament la seva commoció i ha traslladat el seu condol i el de tota l'administració als familiars i amics de Pujol.

Comentaris (4)

Trending