El cicle de cinema de muntanya i de viatges homenatjarà Sergi Mingote

Josemi Herrera repassarà el llegat i explicarà les vivències al seu costat amb els ascensos a les sis muntanyes de 8.000 metres

Sergi Mingote.
Sergi Mingote. ARXIU

El cicle de cinema de muntanya i de viatges 2021 s'iniciarà el pròxim dia 18 amb la conferència amb muntatge fotogràfic de 'Via nova en un 8.000: l'aresta Mazeno del Nanga Parbat' de Cathy O’Dowd. El cicle tributarà un homenatge a Sergi Mingote, mort recentment.

La conferència, programada per al 12 de març,  l’havia de fer en Sergi Mingote a la seva tornada del K2 per explicar les seves experiències en diferents vuitmils. A causa de la seva pèrdua recent, el seu amic Josemi Herrera repassarà el seu llegat i explicarà les vivències al seu costat, en homenatge a la gran persona que va ser Mingote. 'A pulmó' repassa els seus ascensos a les sis muntanyes de 8.000 metres ( Broad Peak, K2 , Manaslu, Lhotse, Nanga Parbat, i Gasherbrum II) que va pujar, sense utilitzar oxigen artificial.

Una altra protagonista del cicle serà la catalana Núria Picas. Narrarà el seu recorregut esportiu a partir d’una filosofia de vida basada en la mentalitat positiva i la força de voluntat. Durant la xerrada, farà un repàs de la seva trajectòria esportiva i professional. Serà una conferència motivacional amb l’objectiu d’ajudar qualsevol que l’escolti a acostar-se una mica més als seus somnis.
 

Documents

Etiquetes

Comentaris

Trending