Càritas recull 25.000 euros per ajudar els damnificats del terratrèmol a Síria i Turquia

La campanya de captació de fons roman oberta i l’objectiu és aconseguir encara més diners vista la gravetat de la situació que es viu sobre el terreny

Efectes del terratrèmol de la setmana passada.
Efectes del terratrèmol de la setmana passada.

La campanya posada en marxa per Càritas Andorrana per recaptar fons per donar resposta als milers d’afectats pel terratrèmol de Turquia i Síria de moment ha assolit ja 25.000 euros. Els diners han sortit d’aportacions per part de particulars i, també, trets dels fons de reserva de l’entitat. La iniciativa encara està oberta per continuar aconseguint fons per poder enviar ajuda a les víctimes del desastre natural.

“Posem en marca aquesta campanya per contribuir a pal·liar els efectes devastadors del terratrèmol i donar suport assistencial a la població turca i siriana en una situació d’emergència humanitària que fa indispensable la col·laboració de la ciutadania andorrana”, ha apuntat el president de Càritas, Arnau Rocamora. Així, hi ha diferents formes de participar en la campanya. Per un costat, a través de la web de l’ONG, on s’ha habilitat un portal de pagament seguir. Per l’altre, als comptes oberts als bancs del país.

Totes les aportacions rebudes es transferiran a Càritas Internacional. És aquesta l’entitat que s’ocuparà de donar suport i coordinar les accions que la branca siriana i turca de l’ONG ja estan duent a terme amb les famílies afectades per un sisme, els efectes devastadors dels quals augmenten dia rere dia. Així, ja suma més de 36.000 morts i 13 milions de damnificats.

Etiquetes

Comentaris

Trending