Càritas omple ja dues furgonetes de material que divendres que ve sortirà cap a Polònia

La diòcesi de Rzeszów és la destinació final del tràiler amb productes diversos que els diferents grups parroquials del Principat preveuen acabar carregant

Material recollit a l'església de Sant Julià.
Material recollit a l'església de Sant Julià.

Càritas Andorrana ja té, almenys, dues furgonetes plenes a vessar amb material que ha anat recollint per enviar a Polònia. L’objectiu és dur divendres de la setmana que ve un tràiler carregat de productes diversos cap a la diòcesi de Rzeszów. Des de Sant Julià, en gran mesura, s’està coordinant l’ajut que estan recollint els diversos grups parroquials del Principat per facilitar als desplaçats de la guerra a Ucraïna.

Des de fa uns dies, al tomb dels diferents grups de Càritas al país, s’està fent un treball intens per aplegar ajut humanitari de diversa índole. També al Pas de la Casa s’ha fet una intensa tasca i, de fet, ja hi ha també un vehicle carregat del material que en aquest cas s’ha recollit a la localitat fronterera. Tot plegat es traslladarà aquest mateix divendres  cap a Sant Julià de Lòria on, com s’ha dit, es coordina tot. El material es guardarà en un magatzem d'Aixovall que ha cedit un particular fins el dia 18 en que començarà el viatge a Polònia.

Voluntaris treballant en la recollida de material a Sant Julià.
Voluntaris treballant en la recollida de material a Sant Julià.
 

 

Comentaris

Trending