Canillo celebra la diada de Sant Cristòfol

A la festivitat se suma la festa d'Anyós i la benedicció de vehicles a Sant Julià

Benedicció d'un cotxe en la celebració de l'any passat.
Benedicció d'un cotxe en la celebració de l'any passat.

Aquest divendres tindrà lloc la celebració de la tradicional Diada de Sant Cristòfol a la parròquia de Canillo. A les dotze del migdia hi haurà missa a l’aire lliure (per respectar les mesures sanitàries recomanades) a càrrec de mossèn Ramon a la Plaça Carlemany i, a continuació es durà a terme la benedicció de vehicles fins a dos quarts de dues.

La celebració en honor del patró dels viatgers es podrà realitzar, això sí, adoptant les necessàries mesures de precaució que permetin evitar el risc de contagi amb el coronavirus. La cita serà, novament, a la plaça Carlemany de la població, on mossèn Ramon s'encarregarà de beneir tots els vehicles que s'hi vulguin apropar. 

No serà l'únic lloc del Principat on es tindrà present la diada de San Cristòfol. A Sant Julià de Lòria també es farà una benedicció de vehicles davant de l'Església Parroquial de les onze fins a la una del mati. D'altra banda, a Anyós se celebrarà la Festa Major, tot i que també s'hauran de respectar les mesures de seguretat sanitàries per minimitzar el màxim possible els contagis per coronavirus.

Etiquetes

Comentaris

Trending