Campanya a Change.org perquè les ludoteques obrin al juny

Els impulsors de la petició, que ja frega els 175 signatures, defensen que seria una mesura que ajudaria a evitar “molts problemes emocionals i socials”

La petició a Change.org.
La petició a Change.org. Change.org

Una campanya a la plataforma Change.org recull signatures per demanar a Govern que les ludoteques puguin obrir d’aquí a dues setmanes, coincidint amb la tornada a l’activitat de la gran majoria d’àmbits econòmics que encara romanen tancats. Els impulsors entenen que seria una mesura que ajudaria a evitar “molts problemes emocionals i socials”. Per ara, ja frega els 175 suports.

La petició recorda que des del Govern es té intenció d’obrir les escoles a inicis de juny, però sense que hi puguin “accedir tots els infants” i es pregunta “què faran” els que no hi vagin i “qui els anirà a recollir” així “com s’organitzaren els pares a l’hora de dinar”. La proposta vol “treure tots els nens de casa” i “donar-los una rutina i una relació social”. En definitiva, “una mica de desconfinament per a ells també”.

La demanda vol que “tothom ens ajudi a demanar al Govern que a partir de l’1 de juny puguin obrir totes les ludoteques del nostre país”. A l’entendre dels impulsors, “seria una de les millors formes perquè totes les necessitats que hem qüestionat a l’inici d’aquest escrit es puguin solucionar d’una bona manera i evitar molts problemes emocionals i socials”.

La petició s’ha publicat a Change.org fa unes hores. Per ara, ja ha aconseguit superar les 150 signatures de suport.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.