Campanya a Change.org perquè les ludoteques obrin al juny

Els impulsors de la petició, que ja frega els 175 signatures, defensen que seria una mesura que ajudaria a evitar “molts problemes emocionals i socials”

La petició a Change.org.
La petició a Change.org. Change.org

Una campanya a la plataforma Change.org recull signatures per demanar a Govern que les ludoteques puguin obrir d’aquí a dues setmanes, coincidint amb la tornada a l’activitat de la gran majoria d’àmbits econòmics que encara romanen tancats. Els impulsors entenen que seria una mesura que ajudaria a evitar “molts problemes emocionals i socials”. Per ara, ja frega els 175 suports.

La petició recorda que des del Govern es té intenció d’obrir les escoles a inicis de juny, però sense que hi puguin “accedir tots els infants” i es pregunta “què faran” els que no hi vagin i “qui els anirà a recollir” així “com s’organitzaren els pares a l’hora de dinar”. La proposta vol “treure tots els nens de casa” i “donar-los una rutina i una relació social”. En definitiva, “una mica de desconfinament per a ells també”.

La demanda vol que “tothom ens ajudi a demanar al Govern que a partir de l’1 de juny puguin obrir totes les ludoteques del nostre país”. A l’entendre dels impulsors, “seria una de les millors formes perquè totes les necessitats que hem qüestionat a l’inici d’aquest escrit es puguin solucionar d’una bona manera i evitar molts problemes emocionals i socials”.

La petició s’ha publicat a Change.org fa unes hores. Per ara, ja ha aconseguit superar les 150 signatures de suport.

Etiquetes

Comentaris

Trending