Caldea només obrirà Inúu i el club durant el mes vinent

Davant dels confinaments decretats a França i a Catalunya, el Termolúdic, Likids, el restaurant Mediterrani i la botiga romandran tancats

El centre termolùdic Caldea.
El centre termolùdic Caldea. ARXIU

A causa del confinament anunciat en les darreres hores a França, i el tancament perimetral decretat a Catalunya durant els caps de setmana, Andorra preveu una forta davallada en l’entrada de visitants. Per aquest motiu, a partir del 2 de novembre i fins el Pont de la Puríssima, Caldea replega la seva activitat i només mantindrà obertes les instal·lacions del Club i Inúu, l’spa exclusiu per adults.

 

Aquest spa obrirà de 10h a 22h pels turistes, i de 8h a 22h pels socis del Club, amb un servei reduït de tractaments. Els dos espais continuaran operatius sempre que les autoritats sanitàries del Govern d’Andorra ho permetin. Tanmateix, a causa de la conjuntura actual, el Termolúdic, Likids, el restaurant Mediterrani i la Botiga romandran tancats a partir del pròxim dilluns i durant tot el mes de novembre.

Caldea posa a disposició el servei d’atenció al client de la central de reserves per tal de facilitar les modificacions programades a partir del mes de novembre a través de l’adreça de correu electrònic booking@caldea.com o del telèfon +376 800 999.

Etiquetes

Comentaris

Trending