“Aventura & SPA”, el nou paquet d’activitats de Caldea, Vallnord i Naturlandia

Les tres destinacions han arribat a un acord per promocionar-se sota aquesta denominació comercial i, així, incloure l’entrada als dos centres i un passi al Termolúdic

El telecabina de la Massana s'inclou al nou passi conjunt.
El telecabina de la Massana s'inclou al nou passi conjunt.

Caldea, Naturlandia i Vallnord – Pal Arinsal han arribat a un acord per promocionar les tres destinacions sota la mateixa denominació comercial. Es tracta del paquet “Aventura & SPA”, que inclou l’entrada a diferents activitats dels dos centres d’aventura més el passi al Termolúdic de l’spa termal. Aquest tipus de producte és la primera vegada que es comercialitza a Andorra i té com a objectiu promocionar el país com una destinació de natural, d’oci i benestar de qualitat, oferint la possibilitat als visitants de combinar, en dies no consecutius, activitats d’oci i natura amb el termalisme.

Pel que fa a Caldea, el passi inclou una entrada de tres hores a les instal·lacions del Termolúdic. Concretament, a les llacunes i jacuzzis interiors i exteriors, llacuna panoràmica, banys indoromans, i també les activitats de reactivació com poden ser la sauna, el bany turc, les dutxes d’aquamassatge i el bany islandès. El passi serà vàlid en horari de tarda.

En relació a les activitats que ofereix Vallnord – Pal Arinsal, el paquet inclou un viatge d’anada i tornada amb el Telecabina de la Massana i una mànega al circuit de kàrting de la Caubella, amb vehicles elèctrics per adults. Els infants també podran realitzar una activitat similar, en vehicles adaptats a les seves característiques.

Finalment, Naturlandia ofereix l’accés al trekking aeri més gran d’Europa, l’Airtrekk, i la seva tirolina, a la cota 1600. En aquest cas, els infants també tenen la seva alternativa adaptada a la seva mida, a l’espai Naturkids. Per complementar la visita, el passi inclou la Ruta dels Secrets, un passeig pel Prat de Conangle amb un guia.

El passi té un cost de 59 euros per a nens i de 73 euros per a adults. La reserva i compra es pot fer a qualsevol de les destinacions de forma física o online.

 

Comentaris

Trending