Commoció per la mort d'Àlex Lliteras

El director i presentador de l’‘Ara i Aquí’, feia uns mesos estava de baixa per problemes a les cordes vocals

Comentaris

Una imatge d'Àlex Lliteras al costat del micròfon.
Una imatge d'Àlex Lliteras al costat del micròfon. ARXIU

El periodista andorrà d’origen català Àlex Lliteras, de 59 anys, ha mort aquest dimecres. Director i presentador del programa de Ràdio Nacional d’Andorra (RNA) ‘Ara i Aquí’, feia uns mesos que estava de baixa per problemes a les cordes vocals. La seva mort ha provocat una gran commoció.

Àlex Lliteras va estudiar al col·legi La Salle Bonanova de Barcelona  i com no podia ser d'una altra manera en aquella escola, va jugar a bàsquet en un club que va arribar a la màxima categoria del bàsquet espanyol amb noms com els de Dosaula. Blanco, Puig, Marsal, Collins, o Tramullas. Anava per advocat però va optar pel periodisme.

Va venir a Andorra per treballar a l'Informacions Diari i d'alla es va incorporar a la secció d'esports del Diari d'Andorra on també va ser coordinador d'informatius d'Andorra 7Ràdio. Era pare d'un fill, Roger (24 anys) que va començar a jugar a bàsquet a Andorra i que va militar en el bàsquet base de l'FC Barcelona per passar també pel primer equip del MoraBanc Andorra.

Després del Diari d'Andorra es va incorporar a Ràdio Nacional d'Andorra per presentar durant 18 temporades el programa 'Ara i aquí', amb l'objectiu d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Feia articles d'opinió amb periodicitat setmanal al 'Diari d'Andorra' i continuava sent un gran aficionat al bàsquet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending