280 refugiats ucraïnesos continuen a Andorra

Segons el cònsol honorari Antoni Zorzano, la majoria són dones i infants, tenint en compte que els homes estan a la guerra lluitant

Comentaris

Concentració d'ucraïnesos a Andorra.
Concentració d'ucraïnesos a Andorra. ALTAVEU

El cònsol honorari d'Ucraïna a Andorra, Antoni Zorzano diu que 280 ucraïnesos refugiats de la guerra al seu país continuen establerts a Andorra. La majoria són dones i infants tenint en compte que els homes s'han quedat allà lluitant contra l'exèrcit de Rússia.

Zorzano destaca la bona integració dels infants a les escoles i el fet que la majoria de dones hagin pogut trobar feina.Hi ha ucraïnesos que viuen en un hotel del Tarter que està gestionat per un nacional del país de l'Est d'Europa. El cònsol diu que està constantment a disposició dels refugiats per a qualsevol tipus de consulta o si necessiten ajuda. Assegura que no hi ha cap conflicte amb els residents russos al Principat i s'ha mostrat en desacord amb la concentració que es va organitzar davant del consolat de Rússia a Andorra, "Això no em va agradar i espero que aquestes situacions no es repeteixen perquè primer de tot hi ha el respecte".

Els manifestants lluïen banderes del seu país i van llegir un manifest en el qual titllaven Rússia de ser una país “terrorista” per “mutilar civils” i no atacar objectius militars i qualifiquen de “dèspota” a Vladímir Putin.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending