Revolta a infermeria de l’hospital pel comportament d’un traumatòleg

Davant de pacients i altres professionals del centre, el metge hauria increpat amb virulència la sanitària, que va fer constar als registres ofimàtics que tot i haver requerit la presència del facultatiu aquest ho havia descartat

Façana de l'hospital.
Façana de l'hospital. TONI SOLANELLES

Un sector de la infermeria de l’hospital s’enfila per les parets per l’actitud mostrada per un traumatòleg davant d’un dels professionals infermers. El metge hauria increpat de mala manera -amb grollers insults i crits virulents- la infermera que va fer constar en el registre ofimàtic que el facultatiu no s’havia presentat al centre quan se li va requerir la presència per a un tractament que ell mateix exigia i que per prescripció corresponia executar-lo a un metge i no a un infermer.

La situació, molt violenta segons diverses fonts, hauria passat el cap de setmana passat i la direcció general del SAAS n’estaria plenament al corrent. I hauria obert una mena d’expedient informatiu -de moment ni tan sols disciplinari- per mirar d’aclarir amb les versions d’uns i altres què hauria passat. El traumatòleg hauria acudit a l’hospital després de comprovar com la infermera havia escrit al ‘full de servei’ que malgrat ser requerit no s’havia presentat.

Una imatge de l'hospital.

Relacionat

Malestar a l’hospital per l’escaqueig d’alguns responsables mèdics i de manteniment en les guàrdies

Altres professionals sanitaris de l’hospital més enllà dels dos involucrats directament i fins i tot pacients haurien estat testimonis de la forta reprimenda. De fet, alguns dels usuaris de l’hospital s’haurien interessat per saber què passava davant els crits i el soroll existent en el moment de l’incident, que les fonts consultades han qualificat de “molt desagradable” i que “en altres llocs o en altres circumstàncies hauria valgut un acomiadament fulminant”.

Fonts coneixedores de l’hospital han lamentat que en aquest cas, més enllà dels detalls i les concrecions, s’haurien ajuntat dos elements que fa temps que alarmen. Una, el fet que diversos professionals que trobant-se de guàrdia fan les mil i una abans d’haver de traslladar-se presencialment fins a l’hospital. L’altre element que es remarca és l’alt grau de permissivitat que s’ha donat des de fa temps a l’equip de traumatologia. Amb tot, les fonts consultades esperen que després de les indagacions oportunes la direcció general actuï en conseqüència.

Comentaris (55)

Trending