Janssen ajorna l'enviament de la seva vacuna a Europa

Els Estats Units han decidit suspendre la vacunació després de detectar casos de coàguls

Vial de Janssen, la vacuna que ha estat paralitzada als Estats Units.
Vial de Janssen, la vacuna que ha estat paralitzada als Estats Units. Altaveu

Janssen ajorna el desplegament  de la seva vacuna a Europa després dels problemes sorgits als Estats Units, segons avança l'agencia de notícies France Presse. Els Estats Units han suspès la vacunació amb Janssen perquè s'han detectat sis casos de coàguls entre els set milions de persones que han rebut la dosi d'aquesta vacuna. Segons ha informat The New York Times, les autoritats sanitàries han obert una investigació per determinar la causa d'aquests coàguls a la sang.

 

Les sis persones afectades són dones d'entre 18 i 48 anys. Una d'elles ha mort i una altra està hospitalitzada en estat greu. Totes van patir coàguls al cap de dues setmanes de ser vacunades. 

La vacuna es deixarà d'administrar en centres federals i l'Agència del Medicament urgeix als estats que facin el mateix.  Gairebé set milions de persones als Estats Units han rebut injeccions de Johnson & Johnson (també coneguda com Janssen) fins ara, i aproximadament nou milions més de dosis s'han enviat als estats, segons dades dels Centres per al Control i la Prevenció de Malalties.

 L'Agència Federal del Medicament (FDA) i el Centre de Prevenció i Control de Malalties (CDC) han publicat un comunicat en què recomanen aturar la vacunació "per precaució", i han convocat una roda de premsa en les properes hores.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending