La immensa majoria de proves de Covid al sector de restauració de la Seu són negatives

Catalunya suma aquest diumenge 1.125 casos nous confirmats per PCR i 16 morts

Comentaris

Un home se sotmet a la PCR
Un home se sotmet a la PCR ARXIU

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega ha explicat que "dels controls fet als treballadors de restauració fins ara, la immensa majoria són negatius; una bona notícia que sembla indicar que el problema rau entre els contactes amb molta gent: als bars, a casa o en una barbacoa, per exemple".

Fàbrega diu que "els professionals del CAP segueixen realitzant proves PCR al Centre Cívic. Les fan a treballadors dels diferentes bars i locals, a part dels contactes dels positius que es van diagnosticant". Divendres se'n van fer 102 i dissabte més de 60.

D'altra banda, Catalunya registra 1.125 casos nous de coronavirus confirmats per PCR i el total s'eleva a 98.870, segons l'últim balanç del departament de Salut de la Generalitat d'aquest diumenge. La xifra total és de 120.547 casos (1.168‬ més) amb totes les proves.

Segons les darreres dades del departament de Salut, 12.954 persones han mort des de l'inici de la pandèmia, després que s'hagin reportat 16 defuncions en les últimes hores. El risc de rebrot, des de mitjan juliol a la zona vermella, se situa en 169,14, per damunt de la setmana passada, quan era de 156,25 (del 6 al 12 d'agost).

La velocitat de propagació és manté estable en 1,09, tot i créixer una centèsima i seguir per damunt d'1. Hi ha 657 pacients ingressats, 26 més que en el balanç anterior, i 132 a l'UCI, un més.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending