L’USd’A alerta que “el pròxim ministre ha de tenir clar que hi ha un problema amb la sanitat"

El sindicat ha iniciat una ronda de reunions amb amb el SAAS i els partits polítics per tractar les principals problemàtiques actuals

Urgències a l'hospital
Urgències a l'hospital Pilar Candel

La branca sanitària de la Unió Sindical d’Andorra s’ha reunit aquest dimecres al matí amb la direcció del SAAS per identificar i analitzar els problemes més greus de la sanitat del país. Segons el secretari general del sindicat, Gabriel Ubach, la visió ha estat compartida per les dues parts i demana al pròxim ministre que ostenti la cartera que tingui clar la problemàtica que hi ha.

USd’A i SAAS comparteixen l’anàlisi que hi ha un problema greu amb la sanitat a Andorra i que s’ha de resoldre. Durant la trobada amb el director general del servei Andorrà d’Atenció Sanitària, Josep Maria Piqué, Ubach i els membres de la branca sindical han exposat la saturació que hi ha al servei d’Urgències durant l’hivern, l’estrès del personal amb una sobrecàrrega de treball important o la importància de deslligar el servei d’urgències mèdiques del SUM de les urgències hospitalàries, entre altres.

Per a Ubach “cal treballar plegats i primer cal resoldre els problemes estructurals que tenim i després ja es tractaran les reivindicacions econòmiques i socials”. Per aquest motiu, ha advertit que el pròxim ministre de Salut "ha de tenir clar que hi ha un problema greu a la sanitat i que no li ha de venir res de nou”.

La branca sanitària de l’USd’A continuarà la ronda de reunions amb els partits polítics que es presentin a les eleccions generals del pròxim 2 d’abril. En aquest sentit, vol que tinguin clar que “la salut ha de formar part de la seguretat que tanta bandera se n’està fent” i ha demanat treballar plegats. Precisament, aquest matí ja s’han reunit amb PS SDP.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending