Mor un dels darrers pacients amb Covid en ser donat d’alta de l’UCI però que seguia hospitalitzat

De menys de seixanta anys, l’home, amb patologies prèvies, va ser ingressat a l’hospital amb símptomes compatibles amb el coronavirus la tercera setmana de març

Accés a l'hospital per l'avinguda Fiter i Rossell.
Accés a l'hospital per l'avinguda Fiter i Rossell. Toni Solanelles

Un dels darrers pacients contagiats amb la Covid que va deixar la unitat de cures intensives (UCI) ha acabat morint aquest dimecres a l’hospital, on romania encara ingressat a causa de les seqüeles que li havien quedat arran del virus i en combinació amb les patologies prèvies que ja patia abans de l’esclat de la pandèmia. L’home, de menys de seixanta anys, havia ingressat a l’hospital amb símptomes compatibles de coronavirus la tercera setmana de març.

Quan va arribar a l’hospital ja feia dies que l’home es queixava de malestar i advertia de símptomes compatibles amb el virus. Però no va ser fins que la seva situació es va agreujar que va ser hospitalitzat. Les proves que se li van fer a partir de llavors van confirmar que realment es tractava d’una persona contagiada de Covid-19. L’home va haver de ser ingressat a l’UCI des de poc després de la seva arribada al centre hospitalari i ja no va deixar aquesta unitat fins a final de maig.

Se’l donaria per curat de Covid però les seqüeles que li van quedar producte de la llarga estada al centre o la invasivitat del tractament eren molt notables. De tot plegat, malauradament, l’home no s’ha pogut recuperar.

Comentaris (6)

Trending