Mor un dels darrers pacients amb Covid en ser donat d’alta de l’UCI però que seguia hospitalitzat

De menys de seixanta anys, l’home, amb patologies prèvies, va ser ingressat a l’hospital amb símptomes compatibles amb el coronavirus la tercera setmana de març

Accés a l'hospital per l'avinguda Fiter i Rossell.
Accés a l'hospital per l'avinguda Fiter i Rossell. Toni Solanelles

Un dels darrers pacients contagiats amb la Covid que va deixar la unitat de cures intensives (UCI) ha acabat morint aquest dimecres a l’hospital, on romania encara ingressat a causa de les seqüeles que li havien quedat arran del virus i en combinació amb les patologies prèvies que ja patia abans de l’esclat de la pandèmia. L’home, de menys de seixanta anys, havia ingressat a l’hospital amb símptomes compatibles de coronavirus la tercera setmana de març.

Quan va arribar a l’hospital ja feia dies que l’home es queixava de malestar i advertia de símptomes compatibles amb el virus. Però no va ser fins que la seva situació es va agreujar que va ser hospitalitzat. Les proves que se li van fer a partir de llavors van confirmar que realment es tractava d’una persona contagiada de Covid-19. L’home va haver de ser ingressat a l’UCI des de poc després de la seva arribada al centre hospitalari i ja no va deixar aquesta unitat fins a final de maig.

Se’l donaria per curat de Covid però les seqüeles que li van quedar producte de la llarga estada al centre o la invasivitat del tractament eren molt notables. De tot plegat, malauradament, l’home no s’ha pogut recuperar.

Comentaris (6)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.