Govern lamenta que Ski Andorra no estigui complint els compromisos sobre els esquiadors forans

El consell de ministres valorarà la presència “massiva” d’usuaris en algunes estacions aquest cap de setmana per veure si es tracta d’un fet puntual o si “se’ns ha escapat de les mans” i prendre decisions

Una imatge del Tarter aquest dissabte.
Una imatge del Tarter aquest dissabte.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha reconegut que la presència “massiva” d’esquiadors almenys aquest cap de setmana en algunes de les estacions del Principat “contravé les indicacions de Govern i tampoc respecta l’acord amb Ski Andorra” en relació a no permetre l’esquí a persones que no fossin residents al país.

El titular de Salut ha explicat que el consell de ministres avaluarà aquest dimecres si les imatges que s’han pogut observar aquest darrer cap de setmana -“i que no he vist massa”, ha deixat clar Martínez Benazet- i les informacions sobre la presència d’usuaris a les pistes és un fet puntual o sí, per contra, “se’ns ha escapat de les mans”. Després de l’oportuna avaluació s’adoptaran les decisions escaients.

Cua a la zona de la Tossa, al Tarter.

Relacionat

El Tarter ‘fa el ple’… com si res

En tot cas, i des del punt de vista epidemiològic, el ministre s’ha mostrat lleugerament més tranquil atès que en espais oberts, si es respecten mesures com l’ús de la mascareta o el distanciament, la transmissió del virus és molt complicada. “És difícil”, ha dit Martínez Benazet, que ha deixat clar que si aquestes directrius no s’haguessin respectat “sí que la meva preocupació augmenta”.

Comentaris (19)

Trending