El govern francès fa un exercici de pedagogia per preparar el país per a mesures més restrictives

La possibilitat d'un tercer confinament plana sobre la població després de constatar que amb el toc de queda a les sis no n'hi ha prou

El ministre de Salut de França, Olivier Véran.
El ministre de Salut de França, Olivier Véran. ARXIU

El ministre de Salut francès, Olivier Véran ha avançat que els pròxims dies s'adoptaran noves mesures per frenar la propagació del coronavirus. Entre elles hi ha la possibilitat d'un tercer confinament o l'allargament de les vacances escolars del mes de febrer.  La seva intervenció s'ha centrat en les dades de malalts i en les noves soques. Ha estat un exercici de pedagogia perquè els francesos es preparin per a noves mesures.

 

Ha dit que el virus circula molt per tot el país, a diferència de les setmanes passades quan era més important a l'est que a les altres zones. "El toc de queda a les sis ha tingut un efecte en la reducció de la transmissió però no n'hi ha prou".

Véran ha comentat que està augmentant la pressió als hospitals, especialment a les unitats de cures intensives i ha mostrat el seu neguit per les noves soques de coronavirus que ja circulen a França amb més de 2.000 afectats. "Volem evitar una epidèmia dins de l'epidèmia".

 

Etiquetes

Comentaris

Trending