Govern allarga les mesures excepcionals per la Covid fins al 2 de febrer

Es manté la restricció de les visites als pacients ingressats al centre hospitalari i a suspendre les dels centres sociosanitaris i les sortides dels residents

Edifici administratiu de Govern.
Edifici administratiu de Govern. Altaveu

El Govern, reunit aquest dilluns, ha prorrogat fins al 2 de febrer les mesures excepcionals per l’evolució de la situació d’emergència sanitària causada per la Covid-19. La prolongació s'ha decidit perquè malgrat que hi ha certs indicadors d’estabilització, l’augment dels contagis dels últims dies no recomana encara l’aixecament de les mesures vigents establertes per preservar la salut pública i garantir la viabilitat del sistema sanitari.

Es recorda sobretot la importància de reduir la interacció social i la necessitat de seguir usant la mascareta, respectar la higiene de mans i mantenir la distància interpersonal. Igualment, a les reunions d’amics i familiars, tant en l’àmbit privat com a l’interior dels locals de restauració, es manté la limitació de dos o quatre persones, com fins ara en bars i cafeteries, llevat que es tracti d’un nucli convivent superior, entenent que el nucli convivent està format pels progenitors i els seus fills i filles menors d’edat, o majors d’edat amb discapacitat i que conviuen de manera habitual i permanent en un mateix habitatge.

Per altra banda, les circumstàncies especials actuals obliguen a restringir totalment les visites als pacients ingressats al centre hospitalari i a suspendre les visites i les sortides en centres sociosanitaris, així com a efectuar cribratges al personal sanitari i sociosanitari d’aquests centres quan s’incorpori a cada torn del seu lloc de treball.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending