En marxa el centre operatiu de vacunació de l’antiga plaça de braus

Professionals dels departaments de farmàcia i atenció primària del SAAS són els encarregats d’administrar les vacunes a la població en general, que es comença a inocular aquest dissabte

Dues professionals del SAAS a punt per iniciar la vacunació.
Dues professionals del SAAS a punt per iniciar la vacunació. SAAS

Aquest matí de dissabte es posa en marxa la campanya de vacunació a la població en general, encara que hores d’ara se centra en les persones de més de setanta anys i en aquelles que són extremament vulnerables i no han estat inoculades durant la fase I del protocol establert pel ministeri de Salut. Professionals dels departaments de farmàcia i d’atenció primària del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) són els encarregats i encarregades d’administrar el vaccí.

L’operativa general es du a terme a la plaça de braus, on de mitjana les persones que han estat citades a acudir-hi s’hi haurien d’estar uns 25 minuts, entre que arriben, fan els tràmits oportuns, són punxats i es fa l’observació posterior per evitar d’entrada cap ensurt. El centre operatiu de l’indret que també va acollir el magatzem del COEX funcionarà set dies a la setmana entre les 10 del matí i les 6 de la tarda. Les persones que s’han de vacunar, que primer s’han hagut de registrar a la plataforma disposada pel Govern a l’efecte, són prèviament citades per l’administració.

La campanya de vacunació està en marxa.

Relacionat

Salut vacunarà persones de qualsevol edat amb el vaccí d’AstraZeneca

Hi ha certes llums i certes ombres amb tot plegat. La vacunació porta certa esperança de començar a frenar la propagació de la Covid de forma clara i rotunda però, alhora, hi ha dubtes sobre si la vacuna d’AstraZeneca, que és la que s’administra ara després que dijous n’arribessin 3.000 dosis enviades per França, és la més adequada per segons quins estrats de la població. El ministeri, a partir d’informes internacionals i de les anàlisis dels comitès que els assessoren, afirma que no hi ha d’haver cap inconvenient.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending