L’antiga plaça de braus de davant de Govern serà el centre de vacunació massiva

Salut està acabant de definir els detalls per quan arribi el moment que la població es pugui inocular de forma majoritària

La instal·lació ja va acollir el repartiment dels tests d'antígens.
La instal·lació ja va acollir el repartiment dels tests d'antígens. tony lara / comú d'andorra la vella

L’antiga plaça de braus de davant de l’edifici administratiu de Govern, que ja va ser el lloc triat pel comú per repartir els tests gratuïts d’antígens, es convertirà, quan arribi el moment, en el centre de vacunació massiva. El ministeri de Salut està acabant de definir els detalls i l’operativa, que té previst explicar en breu tot i que encara no és clar quan arribarà el moment que haurà d’entrar en servei perquè la inoculació impliqui un volum de població prou important.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha explicat que per la vacunació massiva era necessari un espai gran, on es pugui punxar molta gent a la vegada, perquè un cop es treu el vaccí els congeladors on s’emmagatzema s’han d’injectar en poca estona. Efectius del SAAS, i especialment del SUM, seran els que s’encarregaran d’assegurar el dispositiu. A banda de les taules de vacunació pròpiament dites, hi ha d’haver, prèviament, una zona on les persones que vagin a injectar-se s’hauran de registrar degudament i, després, també hi ha d’haver un espai d’observació post-vacunació per controlar durant uns minuts que no hi ha cap anomalia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending