Salut recomana anar en compte amb un torró tou d’ametlla de la casa Vicens

Aquells que tinguin algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a la llet millor que no consumeixin el producte en el format de 500 grams i lot 329-X amb data de consum preferent 02/2021

-
-
El ministeri de Salut acaba d’estendre a Andorra l’alerta alimentària sobre un torró tou d’ametlla de la casa Vicens que fa uns dies ja s’havia comunicat a l’Estat espanyol. El motiu és que s’han detectat traces de llet que no es descriuen en l’etiquetatge i poden suposar algun tipus de problema per a aquelles persones que pateixen d’alguna intolerància o al·lèrgia relacionada amb la llet.

L’Àrea de Seguretat Alimentària i Entorn (ASAiE) del ministeri de Salut ha rebut l’alerta alimentària a través del Sistema d’Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos de la Unió Europea (RASFF), en referència a la presència de traces de llet no declarada en l’etiquetatge d’un torró tou d’ametlla provinent de Catalunya. L’empresa fabricant és Torrons Vicens i el producte afectat és el torró tou d’ametlla de 500 gr, lot 329-X amb data de consum preferent 02/2021. 

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones que tinguin algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a la llet i que tinguin a la seva llar els productes indicats anteriorment, s’abstinguin de consumir-los i els retornin als punts de venda. Altrament, no hi ha cap mena de perill per la resta de persones. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.