Salut recomana anar en compte amb un torró tou d’ametlla de la casa Vicens

Aquells que tinguin algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a la llet millor que no consumeixin el producte en el format de 500 grams i lot 329-X amb data de consum preferent 02/2021

-
-
El ministeri de Salut acaba d’estendre a Andorra l’alerta alimentària sobre un torró tou d’ametlla de la casa Vicens que fa uns dies ja s’havia comunicat a l’Estat espanyol. El motiu és que s’han detectat traces de llet que no es descriuen en l’etiquetatge i poden suposar algun tipus de problema per a aquelles persones que pateixen d’alguna intolerància o al·lèrgia relacionada amb la llet.

L’Àrea de Seguretat Alimentària i Entorn (ASAiE) del ministeri de Salut ha rebut l’alerta alimentària a través del Sistema d’Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos de la Unió Europea (RASFF), en referència a la presència de traces de llet no declarada en l’etiquetatge d’un torró tou d’ametlla provinent de Catalunya. L’empresa fabricant és Torrons Vicens i el producte afectat és el torró tou d’ametlla de 500 gr, lot 329-X amb data de consum preferent 02/2021. 

Com a mesura de precaució, es recomana a les persones que tinguin algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a la llet i que tinguin a la seva llar els productes indicats anteriorment, s’abstinguin de consumir-los i els retornin als punts de venda. Altrament, no hi ha cap mena de perill per la resta de persones. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending