S'activa l'alerta groga per les tempestes d'aquest dijous

Les intensitats poden ser de 10 mm en 30 minuts

L'avis meteorològic del Servei Meteo d'Andorra.
L'avis meteorològic del Servei Meteo d'Andorra.
El Servei Meteo d'Andorra ha activat l'alerta groga per les tempestes previstes de cara a la tarda vespre d'aquest dijous. Les intensitats poden ser de 10 mm en 30 minuts. La cara positiva és que es pot acabar amb la situació de sequera que ha obligat a tancar berenadors i a prohibir l'encesa de focs a Andorra la Vella i a Sant Julià de Lòria.

L'alerta groga estarà vigent entre les vuit del vespre i les deu de la nit d'aquest dijous. La previsió meteorològica anuncia tempestes que poden descarregar uns 10 mm en mitja hora. El Servei Meteo d'Andorra ho ha anunciat a les xarxes socials.

 Aquesta situació de tempestes arriba després d'uns dies de calor i de vent que han provocat el tancament de berenadors, la prohibició d'encesa de focs i el llençament de cohets a Andorra la Vella i a Sant Julià de Lòria. La situació és especialment preocupant a la parròquia laurediana.

En el cas de la capital, s'ha anul·lat el castell de focs d’artifici previst per a la nit del dilluns, 24 de juny, per tancar els actes de celebració de la Festa del Poble.

 

 

Comentaris

Trending