Retencions fins a Sant Julià de Lòria per sortir del país

El cap de setmana del Pilar acaba amb cues a la frontera del Runer

Comentaris

Retencions de sortida del país a la CG1 aquest diumenge.
Retencions de sortida del país a la CG1 aquest diumenge.
La sortida del país per la frontera del Runer és complicada aquest diumenge a la tarda i les retencions han arribat fins al centre de Sant Julià de Lòria, uns 5 quilòmetres. En alguns moments el trànsit també ha estat molt lent a la N-145 en sentit la Seu d'Urgell. Aquest cap de setmana, amb un dissabte festiu a Espanya per la celebració de la festa del Pilar, hi ha hagut molta afluència de vehicles i els aparcaments del centre han estat plens.

Les retencions s'han començat a formar a partir del migdia. Mobilitat havia previst l'entrada de 32.000 vehicles i, la majoria, 20.000 ho havien de fet per la frontera del Riu Runer. Des del matí s'havien posat els semàfors de Sant Julià de Lòria en taronja i amb agents de circulació.

El trànsit ha estat molt lent per travessar la parròquia des de la sortida del túnel de la Tàpia ja que a l'avinguda Francesc Cairat un tram de dos carrils es transforma en un per les obres de desviació de la CG1 fins al pont de Fontaneda. A partir d'allà i malgrat que la carretera torna als dos carrils, en alguns moments els vehicles han estat aturats fins a la rotonda del Sant Eloi. Els automobilistes també han patit retencions per travessar les poblacions d'Organyà, Oliana i Ponts.

 

 

Comentaris

Trending