Recollida de signatures a Change.org per demanar la rebaixa de lloguers

La petició de firmes posa en relleu el risc que comporta aplegar els alts preus actuals amb la crisi del coronavirus i ja ha aconseguit més de 200 suports

La petició a Change.org
La petició a Change.org

La plataforma Change.org és l’escenari d’una campanya per recollir suports en favor d’una rebaixa dels lloguers davant les afectacions econòmiques que està generant la crisi del coronavirus. La proposta ja ha aconseguit el suport d’unes 200 persones i està dirigida directament cap al Govern d’Andorra.

Els impulsors motiven la petició de firmes tot recordant que “la inflació dels preus dels lloguers” del darrer any i, també, per la crisi provocada per l’expansió de la Covid-19. Davant de la conjunció d’aquests dos fets, reclamen “la baixada de preus de lloguers durant aquesta crisi”, tot posant en relleu que “molta gent” no els podrien assumir a la vegada que necessitats bàsiques com el menjar.

Apunten que, en aquesta situació, “perdem tots” i que, “el més normal és que posem tots una mica de la nostra solidaritat. D’aquesta forma, defensen, “ajudarem al fet que això ho puguem remuntar tots junts com a un gran país”.  

La petició s’ha penjat a la plataforma Change.org. Per ara, ha aconseguit més de 200 signatures de suport.

Comentaris (9)

Trending