Rebaixa en les tarifes de l’aeroport Andorra-la Seu

La gestora de la instal•lació ha aprovat reduir un 50% el que es cobra per estacionar avions i en la seva totalitat en el preu per passatger

-
-

El consell d'administració d'Aeroports de Catalunya ha aprovat aquest dijous un conjunt de mesures que, entre altres, implicarien a les instal·lacions d’Andorra-la Seu. L’objectiu és incentivar la recuperació del sector i incrementar la seva competitivitat, especialment en un moment delicat per a l’economia com el que ha provocat l’esclat de la crisi del coronavirus. Durant aquest any, es farà un descompte del 50% en l’estacionament d’avions i del 100% en la tarifa per passatgers.

L’òrgan de gestió s’ha reunit per analitzar la situació i ha valorat iniciatives que han de permetre millorar la competitivitat de les instal·lacions que gestiona, entre elles l’aeròdrom de l’Alt Urgell. En primer lloc, s’ha optat per aplicar una reducció del 50% en el preu que es cobra a les companyies per a l’estacionament de les naus. Encara més important és la rebaixa pel que fa al que es cobra per passatger. En aquest cas, serà total.

Des de l’ens s’ha volgut destacar que a la instal·lació alturgellenca es manté l'operativa per tal que les companyies puguin seguir prestant serveis de vols d’emergència o medicalitzats, a més de treballs aeris, entre altres. A més, es manté el calendari d'aprovació de la maniobra d'aproximació instrumental IFR basada en el sistema GPS per aquesta primavera.

Comentaris (1)

Trending