Rascagnères diu que les declaracions de Pere López denoten “un total i profund desconeixement de la parròquia”

Els candidats d'Units per Encamp.
Els candidats d'Units per Encamp.
La llista d’En Comú per Encamp s’ha trobat aquest divendres en el darrer acte de campanya, per celebrar que han pogut “explicar i fer arribar” les seves propostes a bona part dels ciutadans de la parròquia. La cap de llista, Laura Mas, ha assegurat que durant el porta a porta i altres trobades amb els encampadans també s’han recollit les seves “inquietuds”, que “les farem nostres”. “Tindrem les portes obertes per seguir parlant i construir un Encamp millor que fa quatre anys i que en fa vuit”, ha garantit. Amb l’objectiu final de millorar la qualitat de vida i oferir “més oportunitats per a tots els ciutadans”, ha afegit.

També durant l’acte, el número 2 de la llista, Joan Miquel Rascagnères, ha lamentat les declaracions que el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, va fer dijous al Consell General, ironitzant sobre el dinamisme i activitat comercial d’Encamp. “No ens ha estranyat”, perquè “és la imatge que el PS ha portat tota la campanya, del primer a l’últim dia, de pessimisme”, ha exposat. A la vegada, “denota un profund i total desconeixement de la parròquia” per part de López. Un fet, “normal, perquè no el veiem per aquí”.

Rascagnères ha considerat que la llista socialdemòcrata no té el coneixement suficient per encapçalar el comú, tenint en compte que porten un programa amb “moltes crítiques, totalment infundades, i poques propostes”. En canvi, “nosaltres hem estat propers i clars amb les propostes”, ha afegit Mas. “Som molt clars i tenim molt definit” el que es vol per als encampadans.

Comentaris (3)

Trending