Queixes per unes reixes del clavegueram que poden suposar un risc per a invidents 

Veïns del nucli antic d’Andorra la Vella lamenten que les obertures que presenten algunes tapes dels serveis esdevenen altament perilloses

-
-
Veïns d’Andorra la Vella han mostrat públicament les darreres hores la seva queixa per la perillositat que poden representar per a diversos ciutadans unes reixes que protegeixen l’accés al clavegueram. El fet que les proteccions tinguin unes obertures molt notables esdevenen tot un risc per a les persones invidents o gent amb mobilitat reduïda i que hagi d’anar, per exemple, en cadira de rodes.

Els reixats en qüestió, almenys aquells sobre els quals han manifestat els seus laments alguns ciutadans a través de les xarxes socials, estarien al carrer Alzinaret i al carrer de la Llacuna de la capital. El bastó d’una persona cega ràpidament es podria encallar en la reixa sinó, directament, caure avall. Una situació similar passaria amb persones grans o que per diversos motius hagin de portar un suport de les mateixes característiques.

Els ‘denunciants’ han mostrat la seva estupefacció per les tapes dels serveis elegides alhora que es queixen de les mancances que, en general, pateixen determinats indrets del centre històric d’Andorra la Vella.

 

Comentaris (2)

Trending