Quatre anys de prohibició d’entrar en contacte amb la parella

Condemnat per una contravenció penal de lesions l’home detingut dilluns per un altercat en l’àmbit domèstic

-
-
El batlle de guàrdia ha condemnat per la via ràpida l’home de 54 anys que va ser detingut dilluns per un altercat en l’àmbit domèstic. Va ser la primera detenció -i única per ara- des que està actiu el confinament per lluitar contra la propagació del coronavirus. La Batllia el va condemnar per una contravenció penal de lesions i el principal efecte d’aquesta condemna, segons fonts judicials, és que se li prohibeix entrar en contacte amb la seva parella durant quatre anys.

La batussa va ser entre els dos cònjuges, que no estaven casats encara que sí que vivien junts. Tot i la situació complicada, l’home haurà de buscar un altre domicili per no incomplir la condemna. Segons fonts coneixedores del cas, la situació no és fàcil però en aquest cas calia protegir la víctima per no posar-la en perill vist tot plegat.

Les batusses en l’àmbit domèstic i els conflictes veïnals estan creixement amb el confinament pràcticament obligat i recomanat des de fa just dues setmanes. La policia rep moltes trucades en aquest sentit i fa les actuacions que considera més urgents i necessàries. El cos també està en serveis mínims per tal de preservar els seus agents i poder garantir la seguretat ciutadana a nivell global.

Comentaris (6)

Trending