Primera enfarinada de la temporada a les cotes més altes del país

La pluja, amb episodis puntualment tempestuosos, podria fer acte de presència durant tot el dia

-
-
Els cims del país, especialment els orientals, s’han emblanquinat per primer cop aquesta temporada. Fent bones algunes de les previsions, la neu ha tret el nas aquesta matinada de dimarts i es preveu que al tomb dels 2.000 metres continuïn caient alguns flocs durant les properes hores. Res que hagi de passar massa d’una enfarinada notable.

Però el que és evident és que tot plegat, almenys els propers dies, portarà un notable descens de les temperatures, que durant la matinada han arribat a ser ja lleugerament negatives en alguns punts del Principat, com per exemple al coll de la Botella.

Els termòmetres no haurien de superar aquest dimarts amb gaire força la desena de graus de màxima. És previsible que plogui durant tota la jornada, especialment al nord del país. En alguns indrets es poden acumular fins a 15 centímetres de neu.

Les pluges, que podrien deixar de fer acte de presència a mitja jornada a la zona sud, seran localment constant i puntualment poden esdevenir tempestuoses. Segons meteo.ad el límit entre l’aigua i la neu se situarà al tomb dels 1.700 i els 1.900 metres, enfarinant especialment el Pas de la Casa i els seus entorns, situació que ja s’ha donat.

El mal temps ha obligat a suspendre les activitats del Mon(t) Magic Family Park Canillo així com les del Golf Soldeu.

Etiquetes

Comentaris

Trending