Trobada Espot-Vives per abordar els temes “rellevants” del final de legislatura

El Copríncep ha continuat la ronda de reunions que ha de seguir la setmana vinent amb encontres amb representants dels diferents grups parlamentaris

Comentaris

Espot i Vives s'han trobat al Palau Episcopal.
Espot i Vives s'han trobat al Palau Episcopal. BISBAT D'URGELL

Aquest dijous va ser el torn de la sindica i la subsíndica. I aquest divendres, el del cap de Govern. Xavier Espot ha mantingut aquest divendres una reunió amb el Copríncep Episcopal, Joan Enric Vives. La trobada, probablement la darrera del mandat, ha servit perquè tots dos abordin les qüestions més transcendents d’aquests darrers mesos de legislatura.

El cap d’Estat eclesiàstic ha continuat aquest divendres les trobades amb diferents representants polítics del país. Segurament, la darrera ronda d’aquestes reunions, que segons s’ha indicat des del bisbat d’Urgell s’han d’emmarcar en el seu rol institucional, abans de la convocatòria de les eleccions generals, presumiblement la primavera vinent.

Espot i Vives s’han trobat al Palau Episcopal. Al llarg de l’encontre, han abordat “les qüestions més rellevants del darrer tram de legislatura”. En els pròxims dies, la previsió és rebre també els representants dels diferents grups parlamentaris.

Comentaris (5)

Trending