La targeta magna s’estén als funcionaris obligats a jubilar-se als 60 anys

Els tràmits també se simplifiquen perquè la tramitació sigui molt més àgil i eficaç

Comentaris

Una targeta magna del Principat.
Una targeta magna del Principat.

Les persones que per la feina que duen a terme estan obligades a jubilar-se als 60 anys, principalment funcionaris dels cossos especials, podran sol·licitar la targeta magna. Així ho ha indicat Govern en la roda de premsa posterior al consell de ministres que, d'aquesta manera, dona resposta a un segment de població que, tot i ser pensionistes no es podien beneficiar d'aquest recurs.

El Govern ha modificat els requisits d’accés a la targeta magna per tal que aquelles persones que s’hagin de jubilar de forma obligada als 60 anys puguin sol·licitar-la, especialment integrants dels diferents cossos especials. Fins ara, aquest col·lectiu, tot i torbar-se en condició de jubilat, havien d’esperar a fer els 65 anys per demanar-la.

A més, l’executiu també s’ha simplificat la documentació que cal presentar a l’hora d’obtenir la targeta, amb la voluntat de facilitar als beneficiaris la tramitació a través d’un procediment més àgil i eficaç.

Cal recordar que el Govern, en el context de les mesures adoptades en el marc de la política social, per tal de facilitar la millora de les condicions de vida i l’exercici dels drets de la gent gran, expedeix la targeta magna, la qual acredita al titular la condició de persona gran i li obre l’accés a diferents prestacions, serveis i avantatges públics o privats.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending