Més País Catalunya afirma que “està bé que d’altres es facin seves les nostres propostes”

“No és una novetat”, ha assegurat el líder del partit, que ha lamentat que la política en general i l’esquerra en particular estigui orfe d’idees

Juanan Geraldes, coordinador de Més País.
Juanan Geraldes, coordinador de Més País.

El coordinador de Més País Catalunya ha valorat la polèmica sobre el plagi del discurs de Pere López al Consell General. Ha assegurat que no és la primera vegada que els copien i que això passa perquè la política està “orfe” d’idees, sobretot en l’àmbit de l’esquerra. Tot i això, sí que ha lamentat que no s’hagi citat la font, però “ja està bé que d’altres es facin seves les nostres propostes”, ha dit.

Les reaccions al plagi del programa electoral del partit espanyol Más País que el líder socialdemòcrata, Pere López, va fer en el discurs del debat d’orientació política d’aquest dijous no s’aturen. Així, el coordinador de la federació catalana de la formació, Juanan Geraldes, ha afirmat aquest divendres que “està bé que d’altres es facin seves les nostres propostes”; de fet, “no és una novetat, ja ens ha passat altres vegades en diversos temes, l’Íñigo Errejón sovint diu coses que després repeteixen”, ha assegurat.

Íñigo Errejón, líder de Más País.

Relacionat

Errejón: “La transició ecològica no té ‘copyright’”

“Hi ha poques idees en política, estem en un moment de retrocés i nosaltres aportem agilitat i ens estan copiant, la veritat és que com a mínim podrien haver mencionat la font”, ha afirmat. Geraldes ha generalitzat la falta d’idees, tot i que en l’àmbit de l’esquerra, al seu parer, el dèficit és major. “La dreta està forta, amb alguns conceptes potents que arriben a la gent, mentre l’esquerra està més cohibida, té problemes per il·lusionar la gent, que està una mica cansada perquè hi havia molta il·lusió que no s’ha vist satisfeta”, ha assegurat.

El líder de Més País Catalunya ha afegit que el seu partit busca posicionaments que fugin de la lògica esquerra-dreta, i situa la proposta plagiada en aquest àmbit. Des de Madrid també han arribat reaccions. Héctor Tejero, diputat a l’Assemblea de Madrid de la formació estatal, de la seva banda, ha tret ferro a la polèmica en un tuit: “No és un plagi si no hi ha drets d’autor”, ha dit, i ha recordat les hores que van dedicar ell i un company seu en elaborar el document plagiat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending