Errejón: “La transició ecològica no té ‘copyright’”

El líder del Más País i autor del document copiat pel PS treu ferro a la situació i demana als Liberals andorrans que “no s’enfadin”

Comentaris

Íñigo Errejón, líder de Más País.
Íñigo Errejón, líder de Más País.

El líder de Más País, Íñigo Errejón, ja sap la polèmica que el document ‘Un acuerdo verde para España’ ha generat a Andorra, arran que el Partit Socialdemòcrata, l’utilitzés, copiant nombroses frases textuals, durant el Debat d’Orientació. De fet, sembla que el polític madrileny no s’ho ha pres malament. Així, en una piulada a xarxes ha deixat clar que “la transició ecològica no té ‘copyright’”.

Errejón, un dels fundadors en el seu dia de Podemos i ara cap visible de Más País, una de les formacions que donen suport al govern de Pedro Sánchez, ha aprofitat un missatge a les xarxes socials que va fer Liberals d’Andorra per denunciar “l’escàndol” que suposava, a l’entendre de la formació, el fet que el líder socialdemòcrata, Pere López, hagués fet un discurs on es copiaven gran part del document que va servir de base pel programa electoral del 2019. “No s’enfadin”, demana responent a la piulada per apuntar posteriorment que “la transició ecològica no té ‘copyright”.

Cal recordar que el discurs de López s’ha convertit en l’eix d’atenció de la darrera jornada del Debat d’Orientació. De fet, abans de començar a presentar les propostes de resolució, el líder del PS ha pres la paraula per fer una tímida disculpa que, però, no sembla haver apaivagat la polèmica.

Comentaris (4)

Trending