Liberals presenta nova executiva amb el repte de “continuar fent créixer el partit”

L’objectiu principal d’aquesta nova junta serà fer una valoració de la legislatura actual i decidir quin serà el posicionament per a les pròximes eleccions

Moment de la votació de la nova Executiva dels Liberals d'Andorra.
Moment de la votació de la nova Executiva dels Liberals d'Andorra. Liberals d'Andorra

Liberals d’Andorra ha votat avui la seva nova Executiva durant el Congrés celebrat, que continuarà tenint Jordi Gallardo com a president, però que compta amb diverses cares noves. El repte per a la nova junta serà assolir les bases del conjunt i, sobretot, posar l’objectiu en les pròximes eleccions, decidint quin serà el posicionament i fent una valoració de la legislatura actual.

La nova junta dels Liberals compta, segons ha puntualitzat Gallardo, amb un gran espectre de perfils. “Hi ha persones que no tenen experiència política, però que necessitem perquè ens aporten frescor, i gent que ja té recorregut i experiència en l’àmbit comunal”. En aquest sentit, ha remarcat la importància de tenir contacte a aquest nivell, ja que els comitès parroquials s’hauran de reactivar i tornar a la seva activitat, “i el vincle amb ells serà clau”. A més, ha remarcat “el component de joventut, que ens servirà per enfrontar amb energia els reptes que el partit té en ment”.

D’aquests reptes, el principal serà “continuar fent créixer el partit”. El president del conjunt ha remarcat les accions dels Liberals en els últims anys, que “hem aconseguit entrar a Govern i estar a les majories dels comuns”, i es vol mantenir aquesta tònica. L’altre objectiu principal de la nova junta serà fer una valoració a consciència de la legislatura actual, per poder decidir quin serà el posicionament del grup i el programa electoral per als pròxims comicis.

Gallardo, però, ja ha fet un avançament i ha explicat que “la valoració és molt bona”, tot i ser dos anys que han estat força marcats per la pandèmia i les seves conseqüències. “Dintre de la coalició, un format que no s’havia utilitzat mai, hem demostrat unió i una forma de gestionar que ha refermat la decisió que vam prendre”. Ha explicat que els Liberals, no únicament a Andorra sinó a tot arreu, se senten còmodes amb aquestes dinàmiques i que és un aspecte que “caracteritza els nostres partits”. També ha assegurat que “podem donar estabilitat, el nostre espectre ideològic ens permet aquesta flexibilitat i cintura política i la posarem a disposició de la governabilitat”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending