Gallardo seguirà al capdavant d’una executiva liberal que incorpora Maribel Lafoz i Josep Fusté

Els militants del partit hauran de validar l’única llista que s’ha presentat en el congrés de la formació que se celebrarà aquest divendres al vespre

Comentaris

Liberals d'Andorra prepara el camí per escollir el candidat a Cap de Govern.
Liberals d'Andorra prepara el camí per escollir el candidat a Cap de Govern.

Liberals d’Andorra celebrarà aquest divendres el congrés ordinari de la formació. Entre altres punts de l’ordre del dia, hi ha la votació de la nova executiva. Jordi Gallardo continuarà com a president d’un òrgan al qual s’incorporen l’exconsellera comunal a Encamp Maribel Lafoz i el conseller massenenc, Josep Fusté. Gerard Estrella també segueix a la direcció del partit blau, tot i que canviant càrrec: passa  ser el vicepresident.

L’actual executiva liberal ha aprovat l’única candidatura que s’ha presentat per rellevar-la. Ara, el congrés haurà de validar la llista, que torna a estar encapçalada pel ministre de Presidència, Economia i Empresa. Es tracta d’un grup de persones que busca “el màxim consens amb els comitès parroquials i els militants”.

També repetiran a l’òrgan de direcció l’actual secretari general, Gerard Estrella, que, però, passa a ser el vicepresident, el mateix càrrec de Jèssica Gastó, que deixa la secretària de Polítiques d’Igualtat. Per la seva banda, Èric Bartolomé romandrà com a tresorer.

Maribel Lafoz amb Jordi Troguet, durant la seva etapa com a consellera a Encamp.
Maribel Lafoz amb Jordi Troguet, durant la seva etapa com a consellera a Encamp.

Les cares noves de l’ens gestor del partit blau són Maribel Lafoz, que rellevarà Estrella al capdavant de la secretaria general; Josep Fustè, com a secretari d’organització, i la militant escaldenca Noèlia Dobarro, que agafarà la secretaria de Polítiques d’Igualtat. Tanca la llista com a secretari de Relacions Internacionals Toni Puig, fins ara representant dels joves.

Josep Fusté.
Josep Fusté.

La candidatura serà validada, previsiblement, pels militants que assistiran al congrés. Aquest acte tindrà lloc aquest divendres, al vespre, a l’Art Hotel d’Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending