Xavier Espot limita l'avortament a un tema més de les relacions bilaterals amb el Vaticà

Diu que a la reunió a la Santa Seu es va parlar també de l'acollida dels refugiats o del procés constituent "perquè la realitat del nostre país és polièdrica i complexa"

Comentaris

Espot escolta el discurs de la Síndica general, Roser Suñe aquest dimarts.
Espot escolta el discurs de la Síndica general, Roser Suñe aquest dimarts. Consell General

El cap de Govern, Xavier Espot ha dit aquest dimarts després de l'acte al Consell General de celebració de la Diada de Meritxell que el de l'avortament és un tema més de les relacions amb el Vaticà. Espot ha confirmat que el mes de gener passat es va reunir el secretari d’Estat del Vaticà, Pietro Parolín.

Espot ha qualificar la reunió de "cordial" i que s'inscriu en el marc de les relacions bilaterals que sempre hi ha hagut entre Andorra i el Vaticà. "No es va donar més rellevància al de l'avortament", ha dit. "Es va parlar, per exemple, de l'acollida de refugiats o del procés constituent. La realitat del nostre país és més polièdrica i complexe que el tema de l'avortament".

Bernardito Auza ha entregat les cartes credencials al Copríncep Episcopal, Joan Enric Vives.

Relacionat

Espot i el secretari d’Estat del Vaticà van reunir-se el gener per parlar de l’avortament

El cap de Govern també s'ha referit a la tornada a l'escola que serà, segons ell, "amb totes les garanties. És un repte important i l'estem superant amb bona nota". Ha tingut un comentari per al pròxim debat d'orientació política que tindrà lloc aquest mes i que marcarà la represa de l'activitat i ha avançat que se centrarà  en la pandèmia, la sortida de la crisi i la recuperació econòmica. "Hem d'evitar la propagació de la pandèmia i minimitzar els seus riscos".

Comentaris (1)

Trending